Werkwijze

Werkwijze van de K(l)eurige Klusser

Eerste bezoek:

Binnen Amsterdam is het eerste bezoek altijd kosteloos. De K(l)eurige Klusser komt eerst even (gratis) kijken bij het kennismakingsbezoek.

  • Wat moet er gedaan worden?
  • Wat zijn de wensen?
  • Wat is het budget?
  • Wat is er nodig qua gereedschap?

En ik geef indien mogelijk een mondelinge globale uren en/of prijsopgave. Materiaal wordt altijd in overleg aangeschaft.

Vervolgens:

  • We spreken af wanneer we gaan starten met de werkzaamheden.
  • Tijdens het project kan nog eventueel meer- of minderwerk worden afgesproken.
  • Als het werk klaar is, wordt het project afgerond, waarbij alle gemaakte afspraken nog worden doorgenomen.
  • Een eindafrekening wordt opgemaakt en verzonden en natuurlijk voldaan.

Werkwijze:

Ik werk op basis van regie, zoals ze dat noemen. Dat wil zeggen dat je niet altijd een uitgebreide urenspecificatie kan krijgen en ik niet altijd met een vaste projectprijs kan werken. Maar gewoon een uurtje factuurtje. De tijd die ik besteed aan administratie, pauze en lunch is natuurlijk voor mijn rekening en zult U niet terug vinden op de factuur. Eerder klaar? Dan is het dus voordeliger (en steek ik dat niet in mijn eigen zak). Maar duurt het langer vanwege onvoorziene omstandigheden, is dat niet voor mijn risico. Dit wordt natuurlijk altijd onmiddellijk gemeld.

Mocht ik een fout maken dan is die natuurlijk geheel voor mijn eigen rekening. Lijkt me logisch, maar ik zet het er toch maar even bij. Ik hou van duidelijkheid en transparant. U toch ook?
Aan kortingen doe ik niet, maar aan kwaliteit, service en meedenken des te meer.

Reiskosten:

Ik bereken de tijd dat ik onderweg ben. De eventuele gemaakte parkeerkosten worden één op één doorbelast (uitgezonderd het kennismakingsbezoek).

Openingstijden en Uurtarief van de K(l)eurige Klusser :

Ik werk volgens een vast uurtarief en ook ik zal mijn prijs moeten aanpassen door de crisis van 2022 en daarom per 01-01-2023 van € 45.00 Ex. BTW voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven.
Normaal werk ik maandag tot en met vrijdag 08.30 – 17.00

Verder breng ik altijd minimaal  1 uur in rekening.
Op verzoek kan er ook in het weekend of ‘s-avonds gewerkt worden maar dat natuurlijk in goed overleg.

Betaling:

Ik vraag indien nodig een aanbetaling op de materiaalkosten en eventuele overige kosten en deze kunnen via Pin voldaan worden. De betaling dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na factuurdatum, ontvangen te zijn. Een Tikkie voor het totale bedrag  kan natuurlijk ook.

Facturen worden wekelijks gemaakt.

0127_kvw