Zakelijk

Ook voor uw onderneming geldt dat ik ,de k(l)eurige klusser, langs kom om de kleine ergernissen op te lossen. Dat kan een lamp zijn die allang verplaatst had moeten worden, een wand die nog steeds geschilderd moet worden. Of al die kabels die overal liggen , netjes in kabelgoten verwerken. Zo zijn er veel meer dingen op te noemen.

Maar ook een archief die opgeruimd en gecategoriseerd moet worden.  Tot mijn activiteiten behoort ook het algehele gebouwbeheer, daarbij moet u zich voorstellen dat ik 1 dag per week of maand langskom om allerhande problemen op te lossen waar U eigenlijk geen tijd voor heeft. Ik doe dit reeds voor diverse ondernemingen.

Voor de wat specialistische of grotere klussen vraag ik voor U offertes aan en na selectie ,overleg ik met U wat de beste oplossing is en draag dan ook zorg voor de algehele coördinatie van de uitvoering hiervan. Zodat U zich kunt blijven concentreren op de dingen waar U goed in bent.

Ook als U iets heeft wat hierboven niet vermeld staat kunt U gerust contact met mij opnemen , ik ben flexibel en allround. Mijn werkgebied is Amsterdam en direkte omgeving. Ik beloof geen dingen die ik niet waar kan maken !

Uw “handig mannetje” de K(l)eurige Klusser.

IMG_0138